Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Βεντουζαααααααααααααααααααα

ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑααα  ΠΕΛΑΤΕΣ ! !

2 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5!

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΡΕ GAY 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!!

κλικ στη φωτο

«Παίξτε μπάλα με των γαύρων τα κεφάλια. Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή»
Το πανό που είχε κρεμάσει στο πέταλο η «13» τα έλεγε όλα!

Ο μεγάλος Τζιμπρίλ Σισέ το είπε και το έκανε. Γύρισε… τσόντα τον Ολυμπιακό και τούμπαρε ένα χαμένο κατά πολλούς παιχνίδι. Γιατί και... Τζούλια υπήρχε μέσα στο γήπεδο, ξέρετε η αγάπη η καλοκαιρινή, αλλά και Γάλλος. Και μάλιστα πιο... μεγάλος από τον Ίαν Σκοτ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε σεληνιασμένος στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε γιογιό τους λιμανίσιους και πήρε πανάξια νίκη με 2-1. Κι όλα αυτά χάρη και στις αλλαγές του Νιόπλια, ο οποίος το πίστεψε, διόρθωσε το λάθος του και δικαιώθηκε πανηγυρικά.
Στο 57’, αυτή η τεράστια παιχτούρα που λέγεται Τζιμπρίλ Σισέ υποδέχτηκε με τον ιδανικό τρόπο την μπαλιά του εξαιρετικού Λάζαρου και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο. Έξι λεπτά αργότερα ο Τζιμπρίλαρος έφυγε σαν άτι, ο τσέλιγκας ο Αβραάμ δεν είχε να κάνει κάτι παραπάνω από το να τον ανατρέψει και να κάνει το πέναλτι. Πέναλτι και αποβολή, με τον Σισέ να καρφώνει για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό και να ξεκινάει το πάρτι μέσα σε ντελίριο.
Ο Παναθηναϊκός έκανε φερ πλέι από εκεί και μετά. Δεν έριξε τέσσερα, αλλά απλώς βασάνισε τον αντίπαλό του, αφήνοντάς τον να ελπίζει. Σε τι ακριβώς, ούτε και οι ίδιοι δεν πρέπει να ξέρουν…

Ο Παναθηναϊκός σύντομα θα είναι καβαλα και στη βαθμολογία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...